Wie ben ik

Patricia Jassies in 1995 afgestudeerd aan de Academie voor fysiotherapie in Enschede en daarna werkzaam als algemeen fysiotherapeut eerst in Duitsland en vanaf 2002 in Almelo. Sinds 2004 gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en hierdoor veel ervaring opgedaan met problemen na kankerbehandeling. In 2007 begonnen met Post HBO opleiding oncologie fysiotherapie van Avans+ om meer kennis te vergaren in het vakgebied kanker. In 2009 afgestudeerd met artikel over Axillary Web Syndrome (Download hier.) Sinds 2012 lid van het palliatieve netwerk noord west Twente. In 2014 hebben we het netwerk NOFON (netwerk oncologie fysiotherapie oost Nederland) opgericht en in 2015 studeer ik af als master in de oncologie fysiotherapie op het thema fysiotherapie in de palliatief / terminale fase.

Ik vind dat je als oncologie /oedeem fysiotherapeut een fantastische bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van leven van deze categorie cliënten / patiënten. Hier haal ik veel energie en voldoening uit.

De aantallen kanker patiënten zal in de komende jaren toenemen door betere behandelmethodes en deze patiënten hechten groot belang aan hun gezondheid en zullen de komende jaren ook kritisch worden op de hulp die zij inroepen. Kwaliteit staat daarbij voorop en die kan ik leveren.

 

 

patricia_jassies_oof-a