Wie ben ik

Op 1 september 2019 heb ik, Gerdieke Kastenberg, de praktijk van Patricia Jassies overgenomen. Als collega’s kenden we elkaar al jaren vanuit een netwerk van oncologiefysiotherapeuten in de oostelijke regio.

Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Enschede. Al vrij snel kwam ik via een waarneming in aanraking met patiënten die oedeem problemen hadden. Ik verliet het mooie Twentse land en ging in Limburg aan het werk als fysiotherapeut met als aandachtspunt oedeem en oncologie.

Bij Wilma Waters in Baarlo leerde ik veel over de waterhuishouding en kwam ik met nieuwe behandelvormen in aanraking. De opleiding tot oedeemtherapeut ad modum Vodder werd afgerond in Antwerpen en vanaf eind 2009 mocht ik mezelf ook oncologiefysiotherapeut noemen. Leergierig ben ik altijd geweest en daardoor heb ik vaak vooraan gestaan bij nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

In 2008 maakte ik de overstap naar Arcus Fysiotherapie in Zutphen. Een praktijk waar ik me heel goed thuis voelde en veel kon leren. Niet alleen op het gebied van mijn eigen specialisaties, maar ook over kwaliteit van zorg en samenwerken in de zorg. Zo richtte ik samen met collega’s het multidisciplinaire oncologie netwerk Zutphen op.

Na 11 jaar was het tijd voor verandering en ging ik terug naar mijn geboortestreek. Naast een loondienstverband bij FysioPro in Holten, nam ik op 1 september 2019 de praktijk van Patricia over.

Nog altijd volg ik de laatste ontwikkelingen in mijn vak en staat samenwerken hoog in het vaandel. Ik ben ervan overtuigd dat je zo de beste zorg levert voor de patiënt!